Binnenverbouw woning te Grou

We zijn hier bezig met een woning van binnen te verbouwen, denk hierbij aan een nieuwe vloer, nieuwe binnendeur met kozijnen, nieuwe badkamer en wc etc.

Meer foto’s zullen volgen.

Werkzaamheden aan en bij woonboerderij te Grou

Bij deze klus hebben we tot nu toe gevelplanken van het naastgelegen schiphuis vervangen.

In de woonark die bij de woonboerderij hoort, hebben we nieuwe plafond gemaakt.

Meer foto’s zullen volgen.

Verbouw van een woning te Grou

Begin 2024 zijn we gestart met de verbouw van een woning bij ons in Grou.

Hierbij hebben we eerst een oude plafonds verwijderd waarna de stucadoor deze netjes heeft afgewerkt. De stucadoor heeft verder ook de wanden van de begane grond gestuccd.

We hebben een doorbraak gemaakt van de eetkamer naar de keuken.

Het raamkozijn aan de achterzijde van de woning hebben we verwijderd en hier is een nieuw raamkozijn voor in de plaats gekomen.

Meer foto’s volgen.

Aanbouw aan woning te Grou

Dit project hebben we begin 2024 opgestart.

We hebben een nieuw stuk fundering aangebracht door middel van een Powerkist. Ook hebben we een betonvloer gestort waarop later een afwerkvloer aangebracht zal worden. Er moest ook een doorbraak gemaakt worden, dit ‘gat’ hebben we gerealiseerd met behulp van een staalconstructie. Op de aanbouw is dakbedekking aangebracht en hebben we een kunststof schuifpui geplaatst.

Meer foto’s van dit project volgen.

Verbouw Hotel Oostergoo te Grou

Eind 2023 zijn wij van start gegaan met de verbouw van Hotel Oostergoo te Grou. Hierbij zijn we een aantal nieuwe kamers aan het realiseren en veel bestaande kamers aan het upgraden. De vloer van het restaurant hebben we gelijkvloers gemaakt. Afgelopen periode zijn er ook al een aantal kamers behangen, geschilderd en voorzien van een aantal meubels.

Hardhouten onderbouw voor berging

Bij een door ons eerder gebouwd vakantiewoning, hebben wij een hardhouten onderbouw mogen realiseren voor een houten berging.

Hierbij hebben we Cloeziana palen gebruikt en hardhouten dekdelen.

De opdrachtgever zal hier zelf een houten berging op bouwen.