Aanbouw woning Sneek

Het realiseren van een aanbouw aan een woning te Sneek

Week 1 t/m 4-2022

Onze metselaar heeft de buitenwanden geheel opgemetseld. De dakbedekking is aangebracht en de kozijnen zijn geplaatst. Er is ook behoorlijk wat installatiewerk geïnstalleerd. Onze timmermannen Wietse en Pieter hebben deze week de lichtstraat gemaakt en daar de Velux dakramen in aangebracht. Deze zijn op afstand te bedienen. Op het moment van de foto’s zijn ze bezig de lichtstraat af te timmeren. De tegelzetter heeft vandaag de nodige voorbereidingen getroffen voor het tegelwerk in de badkamer.

Week 50-2021

Deze week heeft onze metselaar een groot gedeelte van de buitenwanden opgemetseld, hij is nog bezig met het isoleren van de zijgevel voordat hij hier verder gaat. Ook zijn de installateurs begonnen met de voor-montage van de installaties. Onze timmermannen hebben begin deze week het geraamte voor het daklicht geleverd en gemonteerd, hier zullen we Velux dakramen in plaatsen. De kozijnen zijn ook geplaatst.

Week 47 & 48-2021

Nu de betonvloer uitgehard is, kunnen we verder met de opbouw. Onze metselaar is al begonnen met het verlijmen van de kalkzandsteen binnenwanden. De timmermannen hebben de nodige voorbereidingen gedaan voor de aansluiting met de bestaande woning. We hebben daarvoor een staalconstructie op de bouwplaats gekregen die we nog moeten monteren.

Week 45 & 46-2021

Onze timmermannen hebben de fundering gemaakt en eind van deze week de geïsoleerde betonvloer gestort. Deze mag nu een paar dagen drogen en mogen ze daarna beginnen met profielen stellen voor het metselwerk.