Waterbouwkundige werken

Wonen aan het water? Wij bouwen het graag voor u!

Gevestigd in Grou, het watersporthart van Friesland, heeft Bouwbedrijf De Jong & De Wal een speciale band met water. Het is dan ook niet verwonderlijk dat we van ‘bouwen aan het water’ onze specialiteit hebben gemaakt. Om te bouwen op of aan het water is specifieke kennis en materiaal vereist. Wij beschikken dan ook over een goed uitgerust werkschip, een ponton en diverse vlotten, om nieuwbouw- en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren.

Schiphuizen, steigers en transport over water

Wij bouwen waterwerken voor zowel particuliere als zakelijke klanten en mogen daarnaast diverse overheidsinstellingen onder onze klantenkring rekenen. Bouwbedrijf De Jong & De Wal is in de loop der jaren onder meer ingeschakeld voor het bouwen van duurzame, onderhoudsarme schiphuizen, de aanleg en het onderhoud van damwanden, steigers en meerpalen, maar ook voor het transport over water naar (vakantie)woningen en feesten maar ook het verplaatsen van woonschepen.

Harmonieus geheel

Bij ieder project, maar aan het water in het bijzonder, is het belangrijk dat het ontwerp en materiaalgebruik aansluiten bij haar omgeving. Wij denken graag met onze opdrachtgevers mee, om zo tot een harmonieus geheel te komen.

Contact

Wij vertellen graag meer over wat we voor u kunnen betekenen. U bent van harte welkom bij ons in Grou, voor een vrijblijvend informatief gesprek.

Klik hieronder op één van de waterwerk projecten!