Vastgoed onderhoud

Vastgoed Beheer: Alles goed geregeld

Bij het beheren van vastgoed komt het nodige kijken. Een gebouw moet zowel aan de binnen- als buitenkant goed onderhouden worden. Niet alleen om ervoor te zorgen dat het prettig bewoonbaar blijft, maar ook om de waarde van het pand te behouden. In de meeste gevallen is het dan ook verstandig het onderhoud en beheer uit te besteden aan een partij met de juiste kennis en ervaring. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar en weet u zeker dat alle zaken rondom het beheer van uw vastgoed goed geregeld zijn.

Uw partner in Vastgoed Beheer

Bouwbedrijf De Jong & De Wal is graag uw partner in Vastgoed Beheer. We stellen een meerjaren-onderhoudsplan op, zodat u precies weet wat u de komende jaren kunt verwachten aan onderhoud en de daarmee gepaard gaande kosten. Uiteraard nemen we de onderhoudswerkzaamheden ook voor onze rekening en zorgen we ervoor dat alles vakkundig wordt uitgevoerd. Bij storing of schade en andere hulpvragen staat onze servicedienst altijd voor u klaar.

Aanpak op maat

Ieder gebouw is anders en verdient daarom een eigen aanpak. U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek en vrijblijvende prijsopgave. Wij laten graag zien waar onze meerwaarde in zit!