Woning- & utiliteitsbouw

Samen creëren we uw droomwoning!

Een woning die precies aansluit bij uw wensen en behoeftes, die perfect past binnen haar omgeving, die veel comfort biedt en ook nog eens met oog voor energiezuinigheid gebouwd is. Die woning ontwerpen en bouwen wij graag voor u! Met name in de vrije sector hebben wij onze sporen ruimschoots verdiend. Door goed te luisteren naar u als toekomstige bewoner en deze wensen in een ontwerp te vatten, creëren we samen uw droomwoning.

Wonen aan het water?

Wilt u zelf een woning laten bouwen aan of bij het water? Bouwbedrijf De Jong & De Wal is hiervoor de specialist bij uitstek. Doordat wij beschikken over eigen werkschepen, zijn we zeer goed in staat op en aan het water te bouwen. Gaat u voor een reguliere vakantiewoning, of wordt het een woonark? De keuze is aan u!

Van kantoorruimte tot verenigingsgebouw; altijd een passende oplossing

Niet alleen een woonhuis, ook een bedrijfspand moet voldoen aan de persoonlijke eisen en wensen van haar gebruikers. In de loop der jaren hebben wij met succes diverse bedrijfsgebouwen van uiteenlopende afmetingen gerealiseerd. Inmiddels zijn wij vertrouwd met opdrachten van zowel geringe als grote omvang. Dus of het nu gaat om een kantoorruimte, een combinatie van wonen en werken of een verenigingsgebouw; we werken graag samen met onze opdrachtgevers om een passende oplossing te realiseren.

Contact

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.