Aanbouw woning Grou

Aanbouw woning te Grou

Week 41-2021

Deze week zijn onze timmermannen druk bezig geweest de puntjes op de i te zetten bij dit project, de afrondende fase is begonnen. Ook is de schilder langs geweest om de nieuwe wanden en plafonds de schilderen. Er is een staal-look deur geplaatst tussen de keuken en de bijkeuken welke zorgt voor een ruim gevoel. De openslaande deuren zorgen voor veel lichtinval in de keuken. Om de voordeur hebben we ook nieuwe Trespa gevelbekleding geschroefd.

Week 26/27-2021

Deze week zijn de kunststof kozijnen geplaats, het voegwerk is gedaan. Ook hebben onze timmermannen gips op de wanden en het plafond aangebracht ook de stukadoor heeft zijn werk daarna uitgevoerd. Volgende week komt de dakdekker om de aanbouw wind- en waterdicht te maken en een daktrim aan te brengen.

Week 21-2021

Deze week is de metselaar druk bezig met het opmetselen van de binnenwanden én de buitenwanden. De voorbereiding van het installatiewerk is ook al aangebracht.

De staalconstructie is ook opgezet waardoor onze timmermannen de houten constructie voor het platte dak van de aanbouw hebben kunnen maken.

Week 19-2021

Deze week hebben onze timmermannen weer een slag gemaakt met de uitbouw van de woning.

De metselaar Terluin is druk bezig met het opmetselen van de binnenmuren. Voor de doorbraak naar de woning is er een stalen ligger geleverd en aangebracht door Postma-Groen Sneek.

Het tuinhuisje is weggehaald in samenwerking met Scheepsma, dit tuinhuisje zal ergens anders weer opgebouwd worden.

Week 17-2021

Afgelopen week zijn we gestart met de bouw van een aanbouw bij een woning in Grou.

We maken gebruik van buispalen t.b.v. de fundering. Voor de binnenwanden is gekozen voor kalkzandsteen, dit is een goede basis voor een bouwwerk. De buitengevels worden opgemetseld uit een donkere steen.

Hou deze pagina in de gaten, er komen meer foto’s!

Afbeeldingen: