Verbouw woning Oudega

Het verbouwen van een woning te Oudega, Smallingerland

In Oudega hebben we een volledige woning verbouwd en een nieuwe aanbouw gemaakt.

Week 44 t/m 45-2021

Deze week heeft onze tegelzetter de badkamer in Oudega gerealiseerd, op de foto’s zijn de vloertegels net aangebracht. Ook de stucadoor heeft de woning behang- en sausklaar gemaakt. In de keuken is een koof aangebracht voor de keukenonderdelen.

Week 40 t/m 43-2021

Afgelopen weken hebben onze timmermannen het gevelhout om de aanbouw heen gemonteerd. Ook zijn we binnen bezig om de badkamer te realiseren, de foto’s hiervan volgen nog.

Week 38-2021

Deze week zijn onze timmermannen druk bezig geweest met het isoleren van de woning, uitvlakken van de plafonds en de nodige binnenwanden. En natuurlijk het verder opzetten van de aanbouw. Ook zijn in de afgelopen weken de nieuwe houten buitenkozijnen geplaatst.

Week 25-2021

De woning is gestript en we zijn begonnen met het maken van nieuwe “broodje-ligger” vloeren voorzien van EPS vulelementen. Op deze broodje-ligger vloeren kan vervolgens een betonlaag weer gestort worden als druklaag. Vervolgens kan op deze laag een cementdekvloer gestort worden.

Bij dit project maken we gebruik van zowel een lichtere stalen ligger variant voor in de bestaande woning en buiten de betonnen ligger variant. De stalen variant hebben we gekozen omdat we in een bestaande situatie moesten werken, staal is lichter dan beton, dus makkelijker te verwerken.